Nieuws

31 juli 2021

Rots en Water op vakantie van stichting Make a Child Happy

Stichting Make a Child Happy heeft 40 kinderen uitgenodigd voor een heerlijke vakantie bij de Stal op de Kaag. Majette is gevraagd om deze kinderen met Rots en Water ontspannen aan de vakantie te laten beginnen. Als afsluiting hebben de kinderen elkaar overladen met complimenten. Manon is daarnaast als projectleider betrokken geweest bij de organisatie van deze vakantieweken voor kinderen die een extra steuntje in de rug verdienen. Samen met 16 begeleiders en de kinderen werd het een tijd om nooit te vergeten. Zie ons fotoalbum.

 

 

30 juli 2021

Rots en Water bij Hoofddorp aan Zee

Tijdens Hoofddorp aan Zee, georganiseerd door Pier K, hebben ongeveer 90 kinderen kennis kunnen maken met Rots en Water. Spelenderwijs hebben de kinderen elkaar leren kennen. Ze hebben ervaren dat door stevig op je voeten te staan dit rust in je lijf geeft als iets spannend is. In tweetallen hebben ze met elkaar overlegd wat ze nodig hebben om er een fijne en gezellige week van te maken. Daarna gingen de kinderen van start met het maken van prachtige creatieve creaties. Manon heeft met een aantal kinderen talentgesprekken gedaan. De centrale vraag bij deze gesprekken is: Waar word jij blij van? Zie ons fotoalbum voor een indruk van deze mooie dagen!

 

31 januari 2020

Fotoshoot Majette

Voor onze nieuwe website hebben we een echte fotoshoot gedaan met een aantal kinderen. We zijn ontzettend blij met het resultaat en willen vooral de kinderen en de ouders danken voor hun enthousiasme! Dan sta je zomaar ineens in een tekening van een boom. Dank jullie wel! Het was een feestje met jullie!